שורנס

מדיניות פרטיות

עדכון אחרון: דצמבר 2019

מוקד טלפוני: 0733856535

1.1. פרטיותך חשובה לנו. אנא קרא מדיניות זו בעיון וודא כי האמור בה מקובל עליך. במידה ואינך מסכים לתנאי מדיניות פרטיות זו, עליך לחדול מכל שימוש בשירותי שורנס.

  • דגשים מרכזיים: 

    • האפליקציה, האתר והשירותים המוצעים על ידי שורנס מופעלים ומתוחזקים על ידה. השירותים, וכן ההצהרות הכלולות בתנאים אלו, ניתנים על ידי שורנס ובאחריותה. 

    • אינך מחויב מכוח חוק לספק לנו מידע אישי כלשהו. שיתוף מידע אישי איתנו תלוי ברצונך ובהסכמתך. במידה ואתה משתמש בשירותי שורנס במסגרת פוליסת ביטוח סייבר, לא תוכל לקבל את ההטבות והכיסוי הקשורים בשימוש בשירותי שורנס במידה ואינך מסכים לאמור במדיניות פרטיות זו.

    • השירותים שלנו מיועדים למשתמשים מעל גיל 18. במידה ומחוברים לרשת הביתית שלך משתמשים מתחת לגיל 18, אתה מוסר בזאת את הסמכתך לחברה לאיסוף מידע אישי אודותיהם ולשימוש בו כאמור במדיניות זו.  

    • האפליקציה, האתר והשירותים המוצעים על ידי שורנס מופעלים ומתוחזקים על ידה. השירותים, וכן ההצהרות הכלולות בתנאים אלו, ניתנים על ידי שורנס ובאחריותה. 

    • בכדי לספק לך את השירותים באמצעות האתר והאפליקציה, שורנס אוספת ומעבדת מידע באופן שוטף, מכל המכשירים וההתקנים המרושתים, לרבות מערכות טלוויזיה, מחשבים, טלפונים, רמקולים חכמים, מקררים חכמים, וכו'.

    • באחריותך ליידע משתמשים נוספים, לרבות בני בית ואורחים, כי נאסף אודותיהם מידע מסוים במסגרת שירותי שורנס במידה והם מתחברים לרשת הביתית שלך. 

    • זכותך לעיין במידע האישי המעובד אודותיך. אתה יכול לבקש לעיין במידע זה, ובנסיבות מסוימות לבקש לשנות או למחוק אותו, בהתאם לחוק.

    • אנחנו לא מוכרים מידע אישי אודות המשתמשים שלנו לצדדים שלישיים. אנו מעבירים מידע אישי לצדדים שלישיים רק במסגרת מתן השירותים למשתמשים שלנו, או בנסיבות מוגבלות המפורטות להלן. 

    • אם יש לך שאלות או בקשות בנוגע למידע אישי אודותיך, שלח לנו דוא"ל לכתובת: privacy@surance.io

** שים לב, כי האתר והאפליקציה עשויים להכיל קישורים לאתרים ושירותים של צדדים שלישיים, אשר אינם כפופים למדיניות זו. עליך לעיין במדיניות הפרטיות של אותם צדדים שלישיים לפני שתמסור להם מידע אישי כלשהו.

 

המידע שאנו אוספים

1.1.1. על מנת לעשות שימוש בשירותי שורנס עליך להוריד את האפליקציה ולהירשם לחשבון בחברה. על מנת לעשות זאת עליך לספק מידע מסוים המזהה אותך באופן אישי, לדוגמא: שמך המלא, כתובת דואר האלקטרוני, מספר טלפון ועוד. זהו מידע שאתה מוסר ביודעין ובהסכמה על מנת להרשם לשירותים שלנו. 

1.1.2. אנו אוספים מידע מסוים כגון כתובת IP, דגם מכשיר, מערכת הפעלה ונתונים טכניים אחרים אשר מזהים את המכשירים המקושרים לרשת הביתית שלך. כמו כן אנו אוספים נתונים אודות השימוש ברשת הביתית שלך, במטרה לזהות אירועי תקיפות סייבר והתחברות בלתי מורשית לרשת. 

1.1.3. במסגרת הגלישה באתר נאסף מידע מסוים בקשר עם השימוש באתר ובשירותים, לרבות התנהגות משתמשים באתר, עמודים שנצפו, שיתופים לרשתות חברתיות וכדומה. שורנס עשויה להסתייע בשירותיהם של צדדים שלישים בהקשר זה, לרבות Google Analytics.

1.1.4. כמו כן, במידה ובחרת להירשם לקבלת דיוור משורנס, כגון רישום לניוזלטר, אנו אוספים את המידע שמסרת במסגרת רישום זה. 

1.1.5. אנחנו לא אוספים או מעבדים ביודעין מידע אישי רגיש, כגון מידע על השתייכות דתית, צנעת הפרט, מידע רפואי, וכדומה. במידה ואתה סבור שמידע אישי רגיש הועבר אלינו בטעות, אנא הודיע לנו על כך מיד. 

1.1.6. אנו עשויים להשתמש בקבצי עוגיות (Cookie, קבצי טקסט קטנים המאוחסנים בדפדפן של המשתמש) וטכנולוגיות דומות אחרות לאיסוף נתונים סטטיסטיים. בכל עת תוכל להגדיר את הדפדפן שלך כדי לחסום קבצים אלה, אך חסימה זו עלולה למנוע מאיתנו לספק לך את השירותים או חלק מהם. טכנולוגיות אלה עוזרות לנו לעקוב אחר האופן שבו משתמשים עושים שימוש בשירותים שלנו, ואוספות מידע סטטיסטי מצטבר.


שימושים שאנו עושים במידע

השימושים במידע שנאסף ייעשו רק על פי מדיניות פרטיות זו ו/או על פי הוראות כל דין, וזאת למטרות הבאות:

1.2.1. כדי לספק לך את שירותיה של שורנס.

1.2.2. כדי לאפשר לך לעשות שימוש באתר ובשירותים ולשפר את חוויית המשתמש שלך.

1.2.3. לשם תפעול, שינוי, פיתוח, שיפור והעשרת האתר, האפליקציה והשירותים.

1.2.4. לשם איתור ומניעה של וירוסים, שימושים אסורים באתר, באפליקציה או בשירותים, איתור הונאות או הפרה אחרת של תנאי השימוש או כל דין.

1.2.5. במידה ונרשמת לקבלת דיוור מאת שורנס, נעשה שימוש בפרטים שמסרת לצרכי דיוור זה.

 

מסירת המידע לצדדים שליש

מפעם לפעם אנו עשויים לפרסם או לחלוק עם צדדים שלישיים, לרבות ספקים ומפרסמים, מידע סטטיסטי אודות השימוש באתר ובשירותים. מידע זה לא יזהה משתמשים או באופן אישי.

בנוסף לאמור לעיל, אנו עשויים להעביר לצדדים שלישיים מידע אישי במקרים המפורטים להלן:

1.3.1. לשותפים שלנו ונותני שירותים אשר מסייעים לנו במתן השירותים למשתמשים;

1.3.2. במידה ונרשמת לשירותים במסגרת פוליסת ביטוח סייבר – נעביר מידע מסוים, לרבות דו"חות תקופתיים ודו"חות אירועי תקיפת סייבר, לחברת הביטוח בה רכשת את פוליסת הסייבר;

1.3.3. אם יתקבל צו שיפוטי המורה למסור מידע שנאסף על ידינו;

1.3.4. בכל מקרה בו אנו סבורים שמסירת המידע נחוצה כדי למנוע נזק חמור למשתמש, לצד שלישי או לחברה;

1.3.5. במקרים של הפרת תנאי השימוש או ביצוע באתר של פעולות בניגוד לדין ו/או הנחזות כמנוגדות לדין ו/או ניסיון לבצע פעולות כאלה;

1.3.6. בכל מחלוקת, תביעה, טענה, דרישה או הליכים משפטיים, אם יהיו, עם החברה.

אבטחת מידע 

שורנס מפעילה מערכות ונהלים מקובלים לאבטחת מידע, אשר נועדו לצמצם את הסיכונים לחדירה בלתי-מורשית ולאפשר הגנה על  המידע שהחברה אוספת. יחד עם זאת, מערכות ונהלים אלה לא מעניקים בטחון מוחלט והחברה אינה מתחייבת שמערכותיה יהיו חסינות באופן מוחלט מפני גישה בלתי-מורשית למידע המאוחסן בהן. ​

שמירת מידע

אנו שומרים מידע אישי לתקופה הנדרשת על מנת להגשים את מטרות השימוש המתוארות במדיניות זו, להגן או לעמוד על זכויות וטענות משפטיות של החברה, לניתוח ושיפור השירותים ובהתאם לדין החל. נתונים לא אישיים ונתונים אנונימיים סטטיסטיים עשויים להישמר

על ידינו ללא הגבלה.

מימוש זכותי לעיין ולתקן את המידע אודותיי

אתה רשאי לעיין במידע אישי הנאסף בחברה אודותיך. תוכל לעשות זאת על ידי משלוח דוא"ל לכתובת: privacy@surance.io

במידה ומידע אישי אודותיך אינו מדויק או מעודכן, אנא עדכן אותנו על ידי שליחת דוא"ל בנושא.​

דיוור שיווקי

במידה ובחרת להירשם לקבלת דיוור מאיתנו, כגון רישום לניוזלטר באתר, נשלח אליך מידע ועדכונים הכוללים הצעות שונות. הנך מאשר כי אתה מסכים לקבלת הדיוור הנ"ל באמצעות כתובת הדואר האלקטרוני שמסרת לנו לצורך זה. אם אינך מעוניין לקבל את הדיוור כאמור, אזי תוכל בכל עת לבטל את הסכמתך בדיוור עצמו ולהסיר את עצמך מרשימת התפוצה באמצעות שליחת דוא"ל לכתובת: unsubscribe@surance.io

    

שונות 

2.1. שורנס שומרת לעצמה את הזכות בכל עת שהיא ומעת לעת לשנות, להשהות או להפסיק, באופן זמני או קבוע, את השירותים או כל חלק מהם, או את הגישה של המשתמש אליהם, ולשנות, להשהות או למחוק את האתר, האפליקציה וכל חלק מהם. סעיף זה לא יחול על משתמשים אשר נרשמו לשירות במסגרת פוליסת ביטוח סייבר. 

2.2. שורנס אינה מתחייבת לגישה רציפה ללא הפרעה לאתר או לאפליקציה, וגורמים רבים שמחוץ לשליטתה של שורנס עשויים להפריע לפעילותו של האתר, האפליקציה ו/או השירותים.

2.3. אם נקבע כי כל הוראה מתנאים אלו אינו בר אכיפה, אזי אותה הוראה תשונה כך שתשקף את רצון הצדדים. יתר ההוראות של תנאים אלו יישארו בתוקף מלא.

2.4. תנאים אלו אינם מקימים ואין בכוונתם להקים כל מערכת יחסים של סוכנות, שותפות, מיזם משותף, או יחסי עובד-מעביד.

2.5. המשתמש אינו רשאי להמחות הסכם זה. שורנס רשאית להמחות הסכם זה בכל עת שהוא לתאגיד היורש את זכויותיה בכל מיזוג, איחוד או רה-ארגון של שורנס. 

2.6. האתר, התוכנה, האפליקציה, השירותים ותנאים אלו וכל מחלוקת הנובעת בקשר עמם יהיו כפופים באופן בלעדי ויפורשו על פי דיניה של מדינת ישראל. הנך מסכים שכל מחלוקת כאמור תובא באופן בלעדי בפני בתי הדין המוסמכים בתל-אביב, ישראל.

2.7. משתמשים יכולים למסור לנו הודעות בדואר אלקטרוני לכתובת support@surance.io

לאיזו מטרה נאסף המידע
סוג המידע הנאסף
למי המידע מועבר
Google Analytics, AppsFlyer, GeekSquad ספקי שירותי אנליטיקה ואחזקה
מידע שנאסף באופן אוטומטי (למידע נוסף, ראה סעיף 1.1 מטה)
שימוש באתר והענקת שירותים למשתמש
SalesForce, Google Cloud ספקי שירותי ענן
שם, כתובת דואר אלקטרוני, שם החברה אליה המשתמש משויך, תפקיד, סוגי המכשירים בהם נעשה שימוש, כתובת IP ושם הרשת, הגדרות ותצורת רשת, מיקום המשתמש ומיקום רשת, שירותים פעילים ברשת, כתובת MAC, מספר מזהה של פוליסת הביטוח.
רישום ויצירת חשבון לשם שימוש בשירותים.
Facebook, Twitter, Linkedin, Google Analytics רשתות חברתיות
מידע אשר נמסר לנו על ידי הצד השלישי הרלוונטי (כלומר, פייסבוק, טוויטר וכדומה) כמו שם ומדינה, כל מידע שתספק לנו במסגרת ההתקשרות.
התקשרות עמך באמצעות רשתות חברתיות.
CBIZ (Cobra) ספקי הפצת עדכונים באמצעות דואר אלקטרוני
שם, כתובת דואר אלקטרוני, החברה אליה המשתמש משויך.
הרשמה לניוזלטר וקבלת עדכונים.
CBIZ (Cobra)
שם, כתובת דואר אלקטרוני, מספר טלפון, תוכן פנייתך ומידע הנוגע אליה.
התקשרות עמנו באמצעות הטלפון או בכתב.
ספקי שירותי התקשרות, ספקי שירותי ענן, ספקי שירותי ניתוח מידע Whatsapp, SalesForce, CBIZ (Cobra), Fing Macvendors, Google Cloud, Wix
שם, כתובת (כולל מיקוד), מספר טלפון, חשבונות, כיסוי ביטוח סייבר ותביעות קודמות, כתובת MAC, מספר מזהה של פוליסת הביטוח, פרטי מכשיר , כתובת IP, שם רשת ותצורה, רשתות קשורות, מכשירים המקושרים לרשתות, המידע שהיה חשוף לתקרית סייבר, פעילותך בשירות, אירועי סייבר קודמים בהם היית מעורב.
גישה ושימוש בשירותי האבטחה.
Google Cloud, SalesForce, CBIZ (Cobra), Wix, Confense ספקי שירותי התקשות, ספקי שירותי ענן, ספקי שירותי ניתוח מידע
הודעת דואר אלקטרוני, כתובת דואר אלקטרוני, מספר זיהוי מכשיר, צילום מסך של ההתכתבות.
שימוש בשירותי אנטי פישינג.
ספקי שירותי תקשורת, ספקי שירותי ענן, שירותי סליקה ותשלום.
שם, מספר טלפון, כתובת דואר אלקטרוני
צ'אט עם בוט המכירות.
ביטוח חקלאי סוכנות לביטוח בע"מ, AIG, איילון חברה לביטוח ספקי שירותי ביטוח
שם, דואר אלקטרוני, טלפון, מדינה, מספר פוליסה, מידע הנגע לפוליסות הביטוח שרכשת.
שיתוף פעולה עם שותפינו העסקיים.

1.1 מידע שנאסף באופן אוטומטי:
בעת השימוש באתר ובשירותי החברה, החברה אוספת מידע מסוים באופן אוטומטי, לרבות, מידע לגבי השימוש באתר, מידע טכני לגבי המכשיר שלך, מידע לגבי מיקומך ואת כתובת ה-IP שלך. המידע ישמש, בין היתר, לצרכים אנליטיים וניתוח הרגלי שימוש באתר, תיקון תקלות ותמיכה טכנית, איתור ומניעת שימוש מפר, ניהול האתר וכל מטרה אחרת שנועדה לשפר את פעילות האתר ואת השירותים המוצעים באתר.

אנו אוספים מידע כזה באמצעות טכנולוגיות כגון קבצי "Cookies" וטכנולוגיות אחרות (כגון קבצי  SDKs, Web Beacons, Pixels ועוד) וכן שירותים שמשתמשים בטכנולוגיות אלו. קובץ Cookie הוא קובץ קטן המכיל מחרוזת תווים, הנשלח אל המכשיר שלך כאשר אתה מבקר באתר מסוים. כאשר תבקר שוב באתר, קובץ ה-Cookie יאפשר לאתר לזהות את הדפדפן שלך ומידע אחר לגביך.  חלק מהדפדפנים מאפשרים לחסום או למחוק Cookies על ידי שינוי ההגדרות הדפדפן. ידוע לך כי ייתכן וחלק מהשירותים לא יהיו נגישים או חוויית השימוש שלך בשירותים תהא מוגבלת במידה ותחסום או תמחק את העוגיות.

 

החברה עשויה לעשות שימוש בשירותי אנליטיקה על מנת לקבל מידע על אופן השימוש של המשתמש באתר לרבות, מתי ובאיזו תדירות המשתמש מבקר באתר, לאילו דפים וחלקים של האתר המשתמש נכנס, מערכת ההפעלה של המשתמש, סוג הדפדפן, רזולוציית המסך של מכשיר המשתמש, יכולת העיבוד של צבע המסך, באילו אתרים ואפליקציות המשתמש נכנס לפני הכניסה לאתר, מיקום המכשיר, כתובת IP, סוגי המכשיר הסלולרי באמצעותו התבצעה כניסה לאתר, והפעולות שנעשו ע"י המשתמש באתר. אנחנו לא מצרפים מידע שנאסף עם מידע אישי אחר. 
עם זאת, Google עשויה לצרף את המידע שנאסף בGoogle Analytics עם מידע אחר שנאסף עליך אם אישרת את “Ads Personalization” (פרסומות מותאמות אישית) כחלק מ”Google Signals”. השימוש בGoogle Analytics כפוף לתנאי השימוש:http://www.google.com/analytics/terms/us.html, ומדיניות הפרטיות של Google: http://www.google.com/policies/privacy. כמו כן, מומלץ לעיין באפשרויות ה-opt-out הנוכחיים של Google Analytics בכתובת: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

2.    מטרות השימוש במידע
בנוסף לשימושים במידע אישי שאנו אוספים הנזכרים לעיל, נשתמש במידע בעבור המטרות הבאות:
•    כדי לאפשר לך לעשות שימוש באתר ולספק את שירותי החברה;
•    לשם אישור הזהות שלך והתאמת השירותים אשר בהם אתה מעוניין להעדפותיך;  
•    תפעול, שינוי, פיתוח, שיפור והעשרת שירותי החברה וכן מוצרים ושירותים אחרים שלנו;
•    למטרה שלשמה סיפקת לנו את הפרטים שלך (לדוגמה: אם פנית אלינו בבקשה או שאלה, ושיתפת עמנו את שמך ופרטי הקשר שלך, נשתמש במידע אישי זה כדי לענות על הפניה שלך) ולכל מטרה שבקשר אליה אישרת את השימוש במידע האישי לגביך;
•    בכדי ליצור עמך קשר בנוגע לשירותים, למוצרים, לחשבון המשתמש ולעניינים הקשורים לשירותי החברה;
•    איתור ומניעה של וירוסים, שימושים אסורים באתר ובשירותי החברה, הונאות או הפרה אחרת של תנאי השימוש או כל דין;
•    לצורך ניתוח ובקרת מידע באתר ובשירותים;
•    לשם תפעולם התקין של שירותי החברה וכן פתרון תקלות;
•    לכל מטרה אחרת, המפורטת במדיניות פרטיות זו.

3.    מסירת מידע לצדדים שלישים

 

אנו עשויים להעביר לצדדים שלישיים את המידע האישי שנאסף על ידנו במקרים המפורטים להלן:
•    צדדים שלישיים המסיעים לנו במתן השירותים השונים ותפעול האתר, לרבות ספקי ענן, יועצי פרסום ומדיה, ספקי שירות וכדומה;
•    לפי כל צו שיפוטי או הוראת חוק שאנו סבורים שרלוונטי או חל;
•    לגורמי אכיפת חוק או גורמים אחרים בכל מקרה בו אנו סבורים שמסירת המידע נחוצה כדי למנוע נזק חמור לגופך או לרכושך או לגופו או לרכושו של צד שלישי; 
•    אם תפר את תנאי השימוש באתר ובשירותי החברה ו/או תבצע פעולות שבניגוד לדין ו/או הנחזות כמנוגדות לדין ו/או ניסיון לבצע פעולות כאלה;
•    ליועצים משפטיים, עורכי דין, בתי משפט וגורמים רלוונטיים אחרים במקרה של התייעצות משפטית, מחלוקת, תביעה, טענה, דרישה או הליכים משפטיים, אם יהיו, בינך לביננו ולבין כל צד שלישי אחר, יישוב סכסוך, הגנה מפני תביעה או אכיפת זכויותינו;
•    בכל מקרה בו נתת את הסכמתך או ביקשת שמידע אישי לגביך יועבר לצד שלישי.
•    במקרה שהחברה או חלק מהחברה או נכסיה ימכרו לצד שלישי, החברה תעבור מיזוג, פשיטת רגל או בכל מקרה דומה (וכן כל תהליך או בדיקה שתעשה בנוגע להתכנות מקרים אלה), החברה תעביר מידע האישי לרוכש, רוכש פוטנציאלי, צד שלישי נשוא המיזוג, צד שלישי של מיזוג פוטנציאלי, או ליועצים ונותני שירות של הנ"ל.
•    לגופים הקשורים אלינו, כגון חברות בת או אם, שנותנים לנו שירותים או עוזרים לנו בעיבוד או שימוש במידע.

 

4.    מידע אנונימי
 
אנו עשויים להשתמש, לפרסם או לחלוק עם צדדים שלישיים, לרבות ספקים ומפרסמים, מידע אנונימי (כפי שמוגדר בהמשך) אודות השימוש באתר ובשירותי החברה  וכל מידע אנונימי אחר לכל מטרה, לרבות, אך למוגבל לשפר את האתר והשירותים שלנו. "מידע אנונימי" הינו מידע שלא מזהה משתמשים באופן אישי ואינו יכול, באמצעות מאמצים סבירים, להיקשר למשתמש או לזהות אותו באיזה אופן, גם אם הוא היה מקושר למשתמש בעת איסוף המידע.

5.    זכויות המשתמש

 

חוק הגנת הפרטיות, תשמ"א-1981, מאפשר לך, באמצעות פניה בכתב לחברה באימייל לכתובת, privacy@surance.io, לבקש לעיין במידע שעליך המוחזק במאגר המידע של החברה, לתקנו, למחקו, להימחק מרשימת הדיוור או לוודא כי פרטיך המצויים במאגר מידע המשמש לשירותי דיוור ישיר (אם וככל שקיים) לא יועברו לצדדים שלישיים. עם זאת, מובהר כי מידע הדרוש לחברה לצורך ניהול עסקיה ימשיך להישמר ע"י החברה למשך הזמן הדרוש לה, עפ"י חוק.
6.    קטינים

 

האתר ושירותי החברה מיועדים לשימוש עבור בגיר מעל גיל 18, ואינם מיועדים לקטינים. בכל מקרה בו תיוודע החברה לאיסופו של מידע רגיש מקטין או מידע מילד שטרם מלאו לו 18, החברה תעשה את מירב המאמצים למחוק לאלתר מידע זה.
 
7.    אתרים ולינקים של צד ג'

לשם נוחות המשתמשים באתר ולשם כך בלבד, האתר עשוי להציע קישורים והפניות לאתרי אינטרנט של צד ג'. החברה אינה אחראית לאיסוף, שמירה והעברת המידע באתרים אלה, וכל כניסה אליהם היא באחריותך בלבד. החברה ממליצה לך לקרוא את מדיניות הפרטיות של צדדי ג' אלו בכדי לדעת כיצד המידע האישי שלך יטופל.

8.    יצירת קשר

ניתן לפנות לחברה לשם קבלת מידע בנוגע למידע האישי שנאסף לגביך באתר ובשירותי החברה ו/או כל שאלה או בקשה בנוגע למידע אישי אודותיך בדוא"ל:  privacy@surance.io.